Работилница „Направи си сам“ и фокус група

DIY

С огромно вълнение обявяваме, че Работилницата “Направи си сам” събра млади хора с интерес към отглеждането на растения, декора за дома и по-устойчивия начин на живот! 

Участниците научиха за европейския проект DIY Future и бъдещите възможности, които предлага той. Сред тях е и посещение на младежки обучения в Кипър и Словения!

Гостите се включиха в дискусия по темата “Направи си сам”. Отговорите на фокус групата ще бъдат взети под внимание в следващите етапи на проекта. 

Също така, те участваха в практическа задача за пресаждане на растения!

В духа на “Направи си сам” за цветни саксии служиха използвани кенчета. Идеята зад това беше на нещо вече използвано да се даде нов живот. Концепцията на “Направи си сам” се крепи на подръчните материали! 

В края на събитието се състоя обучение за отглеждане на растения, DIY торове, и създаване на градина от кухненски отпадъци (семки, костилки и други).

Участниците си тръгнаха заредени с нови знания, развълнувани да опитат нещо ново и с DIY подарък! 

Можете да последвате проекта DIY Future в Инстаграм: https://www.instagram.com/diyfutureeu?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw== 

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.