ръководител на екипа

ДЕНИЦА АНДОНОВА

Завършила Магистърски степени на обучение в Университета в гр. Страсбург, Франция, с допълнително обучение в областта на управлението на социални предприятия в Университета в Болоня, Италия, както и множество други обучения в различни европейски страни по линия на неформалното образование в областта на обучението чрез спорт, правата на човека, предприемачество и други.

Деница Андонова притежава солиден опит в разработването и управлението на международни проекти за мобилност по програма Еразъм+ и стратегическото сътрудничество в областта на  професионално образование (ПОО), обучение на младежи, възрастни и неформално обучение. През последните 10 години г-жа Андонова се има богат опит в прилагането на международни схеми за учебна мобилност, провежда редица обучителни дейности за обучители, учители, служители на НПО, младежки лидери и младежки работници. Освен това има опит в разработването на програми за обучение за обучители/преподаватели, както и улеснява сътрудничеството между учители, училищен персонал и обучители, предлагащи възможности за партньорства и изготвяне на учебни планове според нуждите на целевите групи. Г-жа Андонова владее 3 чужди езика.

административен сътрудник

РЕНИ АНДОНОВА

Рени Андонова, административен сътрудник е с повече от 20 години предишен опит в изпълнението на проекти, финансирани от ЕС и други международни програми придобит от работа като главен експерт в общинска администрация, Дирекция „Устойчиво развитие и европейска интеграция“ занимаваща се с международното сътрудничество и изпълнение на финансирани от ЕС проекти, преди това  опит в областта на висшето образование, като служител по международно сътрудничество в Тракийски университет, Стара Загора.  

Ръководител проекти

ЛИЛИ КАЛИБАЦЕВА

Завършила Магистърски степени на обучение в Университета в гр. Страсбург, Франция, с допълнително обучение в областта на управлението на социални предприятия в Университета в Болоня, Италия, както и множество други обучения в различни европейски страни по линия на неформалното образование в областта на обучението чрез спорт, правата на човека, предприемачество и други.

Тя притежава солиден опит в работата с младежи, разработване на програми за обучение, както и сътрудничеството с учители и училищен персонал. Освен това, тя участва редовно в семинари за обучение и събития в мрежа на ЕС, с цел да обогати експертния си опит и да подобри уменията си в сектора на неформалното образование. Въз основа на своя опит Лили участва главно в административната, финансовата и комуникационната работа на екипа. Владее 2 чужди езика и ги използва редовно в кореспонденцията си с партньори.

Vesela

асистент проекти

ВЕСЕЛА ИЛИЕВА

Весела Илиева е завършила магистърска степен в Университета в Салфорд, Манчестър със специалност – Дигитален маркетинг. Оттогава работи в тази сфера, като непрекъснато надгражда себе си с допълнителни курсове и квалификации. Има опит и познания в Икономиката и туризма, придобити след успешно завършена бакалавърска степен в УНСС. Комуникативна, любознателна и винаги готова да се включи в ново предизвикателство, Весела се присъединява към екипа на Хоризонт ПроКонсулт най-напред като копирайтър, а в последствие започва работа като Асистент проекти. Весела говори свободно английски и немски.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ЕКИПА НА

ХОРИЗОНТ 
ПРОКОНСУЛТ ЕООД

ОПИТЪТ

опитът на организацията е доказан и нашите партньори гарантират затова

ЕКИПЪТ

ни работи съобразно нуждите на всяка организация и предлага партньорства и услуги изготвени по мярка съобразно нуждите на организацията бенефициент.

ОРГАНИЗАЦИЯТА

разполага с контакти и партньори от цяла Европа и ще намери най-подходящата партнираща организация за Ващият проект.

ЕКИПЪТ

редовно участва в международни конференции и панаири на образованието в чужбина, като разширява мрежата си с контакти и най-вече следи отблизо новите тенденции в образователната сфера.

ВЗЕМАЙКИ РЕШЕНИЯ

да работите с нас вие не заплащате нищо в момента на разработката на проектното предложение, а услугите биват заплащани само ако съответното предложение получи финансиране

НАШИТЕ ДАННИ ЗА КОНТАКТ
Ако имате въпрос или искате да направите запитване 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

СТАРА ЗАГОРА, БЪЛГАРИЯ

ул. "Райна Княгиня" №2, вх. В

E-MAIL

office@horizontproconsult.com

ТЕЛЕФОН

+359 886 168 008

УЕБСАЙТ

www.horizontproconsult.com