Селина Макавейска

За мен практиката в Сарагоса беше едно невероятно приключение, в което съм толкова щастлива, че имах възможността да взема участие. 

Като започнем с мястото, Сарагоса е един изключително красив град, изпълнен с красиви сгради и културни забележителности, вкусна храна, музеи и галерии и не на последно място – прекрасни хора.  Това със сигурност е град, в който можеш да видиш и да опиташ много нови неща и 23 дена са малко, за да му се наситиш. 

Град, в който се чувстваш като у дома си – толкова спокоен… Включително така беше и на работа – всичко се случваше толкова спокойно и без напрежение. Хората, с които работихме, бяха толкова разбрани, винаги, когато имахме нужда бяха до нас и ни помагаха. Учехме се по най-добрия възможен начин с най-добрите хора, които бързо ни станаха приятели. С работа в екип, сътрудничене и помагане, работата вървеше леко и спокойно. Бяхме мотивирани да ходим на работа именно заради тази създадена приятелска обстановка. 

През цялото време си подобрявах и комуникативните умения, и знанията ми по испански език най-вече, тъй като там наистина малко хора говориха английски, а моята работа беше пряко свързана с клиентите. 

Да работиш през деня и вечер да обикаляш града с такива приятели беше прекрасен начин да прекараш тези 23 дена. Заедно с много хубави снимки там създадох и много хубави спомени, нови запознанства, много нови умения и знания, за които съм толкова благодарна на програмата.  Благодарни сме на нашите кординатори, на нашите ръководители, както и на нашите колеги във фирмите. Наистина беше едно незабравимо приключение!