Кариерен форум WorkIn Стара Загора 2024

WorkIn Stara Zagora

На 19-20 Април 2024г. Хоризонт ПроКонсулт участва в кариерно изложение, което се проведе в Държавна Опера в гр. Стара Загора. Събитието даде възможност за реални срещи между работодатели и търсещи работа лица. Организатори бяха Община Стара Загора и Invest Stara Zagora. Присъстваха различни компании като: Мундус България, Томед, Easy Consult, Bendwire, Menada, Videoton, Загорка, Метро, Билла, Кауфланд, Elando, Progress и много други. В лекционната част се включиха както специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи така и известни и успели лица, които имат силна връзка с гр. Стара Загора. Сред тях бяха: Ники Кънчев, Ани Владимирова, Боб Спенс, Биляна Йотовска, Иван Неделчев, Мария Стоева и други.

Екипът на Хоризонт ПроКонсулт с мотивация и ентусиазъм информираше посетителите. Успяхме да създадем нови контакти и да обогатим нашата професионална мрежа. Постарахме се да дадем персонализирани препоръки на всеки и да бъдем от най-добра полза за присъстващите! Бяхме подготвили подаръци, за всеки, който посети нашия щанд! Забавлявахме се много на изложението, на което присъстваха танцьори и акробати на кокили с впечатляващи костюми! Участието ни в WorkIn Stara Zagora беше обогатяващо и незабравимо преживяване!

Можете да откриете повече информация за събитието тук: https://invest.starazagora.bg/en/work/

Както и на нашата Facebook страница:  https://www.facebook.com/HorizontProConsult/?locale=bg_BG

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.