Обратна връзка от участниците в практиките в гр. Сарагоса, Испания

Ето какво споделят участниците в практиките в гр Сарагоса, Испания, които бяха финансирани по проект на Еразъм + Професионална практика в търговията и икономиката – първи стъпки към успеха.

За периода на прекарания стаж в чужбина по проект на Еразъм + успях да опозная града Сарагоса както и естеството на моята бъдеща професия. Този стаж беше един неповторим шанс за усъвършенстване и запознаване отблизо с изучаваната от мен професия. Всичко това не би било възможно без упоритата работа на хората от Хоризонт ПроКонсулт и Асоциация Мундус, с която аз успях да се запозная отблизо. Благодарен съм за възможността да бъда част от този проект.

Александър Стефанов

Казвам се Мила и този стаж в Испания беше една крачка напред към зрялата възраст. Това беше първият ми опит в работа, и ми даде смелост, че мога да правя и да работя всичко, което искам. Сарагоса беше абсолютно удивителна и хората също бяха толкова отворени и щастливи, пееха по улиците и ни поздравяваха с усмивка на лице. Стажът беше много полезен и съм благодарен, че участвах.

Мила Миланова

Испания е държава пълна с енергия, позитивизъм, мелодичност и безгрижие. По време на практиката от Еразъм в Сарагоса се чувствах изключително положително заредена и спокойна, благодарение на специалните грижи от организациите Хоризонт ПроКонсулт и Асоциация Мундус, както и работодателите от местоработата ми.
Определено за мен беше удоволствие, че получих възможността да участвам по проекта и да преживея толкова невероятни мигове, които да останат дълготрайно в съзнанието ми.

Биляна Цветанова

Бях много ентусиазиран, когато разбрах, че ще има проект в Сарагоса, Испания, и без съмнение кандидатствах. Много се зарадвах, когато ме одобриха.
Хотелът, в който ни настаниха, беше наистина уютен. Персоналът там беше много любезен, а закуската – вкусна. Стаите също бяха на високо ниво.
Сарагоса е много красив град и през свободното си време имах широк избор от дейности.
Наставникът ни от Асоциация Мундус беше много любезен, топъл и забавен човек.
Работното място, на което бях, беше повече от това, което очаквах. Работата беше свързана с професията ми, колегите бяха добре запознати със задълженията си и бяха много учтиви с мен.
Проектът беше едно невероятно преживяване, което носи много топли спомени и което ни даде много нови знания и умения в професионален план.

Андрей Колев

Моето преживяване, осъществено чрез помощта на Хоризонт ПроКонсулт, Асоциация Мундус и Еразъм + беше ново и непознато за мен, но наистина си заслужава. Човек трябва да опита нещо ново и да черпи опит от преживявания като това.

Иван Петков

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.