Събитие за изграждане на нови партньорства SUN4VET, Канарските острови

SUN4VET

Изключително сме щастливи да обявим участието си в събитието за изграждане на партньорски мрежи SUN4VET, организирано от Sun Dreams Global в Коралехо, Фуертевентура. Целта на събитието беше да събере партньори от различни европейски професионални гимназии и компании като Horizont ProConsult, които подкрепят мобилности в областта на ПОО в цяла Европа, и да популяризира остров Фуертевентура като потенциална дестинация за мобилност по програмата „Еразъм+“.

За нас беше удоволствие да се запознаем с всички невероятни възможности, които предлага община Ла Олива, тъй като имахме удоволствието да се срещнем със собствениците на повече от 50 компании, които приемат стажанти от различни европейски професионални гимназии през цялата година. Също така посетихме хотели, здравни центрове и други компании, които винаги и без колебание са готови да посрещат международни стажанти като част от екипите си и не само ги учат на необходимото, за да бъдат професионалисти, но и им предоставят пространство и средства да споделят и развиват своите знания и умения.

Нашият екип, заедно с още 50 други участници, беше настанен в хотел Surfing Colours. В същия хотел биват настанявани и групите ученици и учители, които провеждат мобилностите си със Sun Dreams Global. Можете да разгледате снимки от напълно оборудваните стаи с кухня и баня, невероятния басейн, който е отворен през цялата година, ресторанта и бара.

Бихме искали да благодарим на екипа на Sun Dreams за организирането на това събитие и за възможността да потвърдим и гарантираме на училищата, с които си партнираме в България, качеството на организацията, настаняването, гостоприемството и професионализма, които предлагат компаниите от община Ла Олива. Ние, от Хоризонт Проконсулт, сме наистина въодушевени да започнем да предлагаме услугите си на нашите партньорски училища по професионално образование и обучение в България, за да се запознаят с мобилностите по програма „Еразъм+“ на Канарските острови. Моля, свържете се с нас, ако проявявате интерес и желаете да предоставите това преживяване на учениците и учителите от Вашето училище.

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.