Участие в Invest Stara Zagora – нови хоризонти на развитие

Job Fair

Хоризонт Проконсулт ще бъде част от едно много вдъхновяващо събитие тази година – Invest Стара Загора. Това е първото по рода си голямо кариерно изложение, което ще се проведе на територията на град Стара Загора на 28 и 29 април 2023 г. 

Всички заедно ще имаме възможността да се запознаем с нови хора, да развием мрежата си от контакти, да разберем повече за живота и възможностите в Стара Загора и да си намерим нови партньори. Присъстващите ще са както специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които ще споделят своите познания и професионален опит, така и известни и успели лица, които имат силна връзка с гр. Стара Загора.

Изложението ще включва щандове на компании от Стара Загора, които ще представят своите свободни позиции и стажантски програми пред търсещите своето професионално и кариерно развитие хора. За да научите повече за събитието, посетете сайта на Invest Stara Zagora:

https://invest.starazagora.bg/bg/work

Очакваме ви с нови хоризонти за развитие!

Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.