Честване по случай Денят на езиците

Horizont_news_sept29_AEG 1

По инициатива на Съвета на Европа, Европейският ден на езиците се чества ежегодно на 26 септември. В тази връзка заедно с партньорите ни в проект Career Accessibility for Resilient Employment in STEMM (CARES) решихме да отбележим този празник.

Ето как празнуваха Денят на езиците ентусиазираните и креативни възпитаници на елитната АЕГ „Гео Милев“ Бургас, наши партньори в проекта.

С въодушевление и творчески дух учениците приветстваха деня на езиците чрез много музика, усмивки, лична изява, в която се претвориха немски, английски, португалски, руски, японски и китайски езици. Създадоха се авторски акростихи, където първата буква на всеки стих беше заглавие на длъжност STEM. Постери, рецепти, картички, лозунги на всички езици, както и песни пресъздадоха невероятната атмосфера на интернационалния дух. Младите творци в АЕГ „Гео Милев“, Бургас за пореден път демонстрираха креативност и амбиции.

Horizont_news_sept29_AEG 2
Erasmus

Отговорност за тази публикация носи единствено нейният автор. Европейският съюз не носи отговорност за начина, по който се използва съдържащата се в нея информация.